Un autocamion  sosit din Bulgaria cu aproximativ 24.000 de kilograme de deșeuri din șpan și strunjiri feroase. a fost oprit de polițițtii de frontieră la Negru Vodă. Transportul urma să ajungă la o societate din Călăraşi.

„În data de 14.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, controlului unui autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 42 ani și transporta deșeuri (șpan și strunjiri feroase) pentru o societate din Călăraşi,” transmite poliția de frontieră.

În mijlocul de transport se afla cantitatea de aproximativ 24.000 de kilograme deșeuri neconforme cu ceea ce era menționat în documente, fapt pentru care autocamionul în valoare de 392.000 lei și încărcătura acestuia în valoare aproximativă de 28.000 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Imagine

Polițiștii de frontieră efectuează verificări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind încălcarea regimului deşeurilor.

 

Sursa: Realitatea de Constanta