Pompierul călărășean Mihai Nicolae Palaghia a obţinut pentru a zecea oară titlul de campion naţional la Lupte Libere. Legitimat la Clubul Sportiv Municipal Călăraşi, Secţia Lupte Libere, a participat la faza finală a Campionatului Naţional Individual de Seniori – Lupte Libere, compeţiţie care s-a desfăşurat în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş Severin.

Mihai Palaghia este multiplu campion naţional şi trebuie spus că este, de fapt, un obişnuit al podiumurilor de premiere, în timpul celor 11 ani de când practică acest frumos sport, remarcându-se ca un sportiv disciplinat, ambiţios, căruia îi place să persevereze şi să atingă noi ţinte. La Secţia de Lupte Libere Călăraşi este antrenat de Hogea Dragoş.
Mihai Palaghia are 25 de ani şi de 6 luni este pompier militar, în primăvara acestui an promovănd un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist. După perioada de instruire a fost încadrat la Detaşamentul de pompieri Călăraşi, unde s-a integrat bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai dificile care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi spiritul de echipă.
Mihai Palaghia a declarat că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărăşeni şi că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofiţer.
Imagine
Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentCând mergem cu copiii care au viroze respiratorii la URGENȚĂ – sfatul medicilor
Articolul următorGroparii afacerilor românești. Statul Paralel vânează afacerile Elenei Udrea – Culisele statului paralel, marți, ora 18