Accident cumplit în zi de sărbătoare. O fetiță și-a piedut viața intr-un accident rutier, din cauza traumelor suferite un bărbat a fost transportat cu elicopterul la spital.

Astăzi, în jurul orei 09.15, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între localitatea Fetești și Movila în care au fost implicate două autoturisme și  5 persoane.

 La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetesti, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având și modul de descarcerare, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Fetești și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin. Din eveniment au rezultat 5 victime,  4 adulți și un minor în vârstă de 10 ani. 2 dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de  descarcerare din caroseriile avariate.

Din nefericire una dintre victimele încarcerate, fetița de 10 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost preluată de  echipajul SAJ care a declarat decesul. Celorlalte 4 victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței.

Ulterior, un bărbat  ce  prezenta multiple fracturi la membre a fost transport pe calea aerului de către  elicopterul SMURD  la Constanta.

Celelalte trei victime, două femei și un bărbat care prezentau diferite traumatisme au fost transportate de către echipajele SAJ, la Spitalul  Municipal Fetești.

UPDATE

Ce spun polițiștii

În aceasta dimineața, în jurul orei 9, pe DJ 212 în zona localității Movila s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a 2 persoane și vătămarea corporală a altor 3.
Din primele verificări efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism din direcția Movila către Fetești pe DJ212, un bărbat de 28 ani din comuna Movila ar fi depășit pe linie continuă și a lovit frontal un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus, la volanului căruia se afla un bărbat de 36 de ani.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a doua persoane  și rănirea altor 3, acestea fiind  transportate la unități medicale. 
Se continua cercetările sub  aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita