Intervenții la inundaţii în urma ploilor torenţiale căzute în vestul judeţului Călăraşi în data de 13 iunie. Pompierii militari din cadrul I.S.U. Călăraşi sunt angrenaţi în mai multe misiuni contra-cronometru de salvare a locuinţelor şi gospodăriilor cetăţeneşti afectate de precipitațiile abundente căzute pe raza localității Budeşti.

În urma ploilor torenţiale abundente, ce au căzut în zona de vest a judeţului, într-un interval scurt de timp, dispeceratul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a fost anunţat despre producerea mai multor inundaţii de gospodării cetăţeneşti în localitatea Budești, existând risc de inundare a mai multor locuinţe pe străzile: 1907, Oituz, Dumbravei, 1 Mai, Agricultorilor, Castanilor, Nicolae Bălcescu, Mărăşeşti, Avram Iancu şi Independenţei.

Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti intervin la acest moment cu autospecialele şi motopompele din dotare pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente căzute într-un interval scurt de timp.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Călin Popescu Tăriceanu, omul pasionat de mașini, motociclete și neveste
Articolul următorInterviu exclusiv Ana Maria Păcuraru – Profesorul Alfred de Zayas, semnal de alarmă: ce învață lumea din crizele prezentului