Polițiștii au fost la datorie în minivacanța de revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente majore, cu impact asupra siguranței publice.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii au intervenit la 279 de evenimente și au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 01 – 05 ianuarie a.c., structurile de poliție au intervenit la 279 de evenimente, dintre care 271 sesizate prin SNUAU 112.

Au fost sesizate 52 de infracțiuni, dintre care 12 au fost constatate în flagrant.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 409 sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 200.000 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, context în care polițiștii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulație, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier.

Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate  infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 21 de permise de conducere și retrase2 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCod galben de vânt puternic în Județul Călărași! Vremea în următoarele 3 zile
Articolul următorAngajatorii au 20 de zile lucrătoare la dispoziţie ca să crească salariul minim în registrul Reges / Revisal