Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” organizează promovarea volumului de versuri „Tu ce-ai făcut astăzi?”, autor Ovidiu Scridon, apărut la editura Alexandria Publishing House, în luna noiembrie a anului 2017. 

Evenimentul va avea loc în cadrul Secţiei Arheologie a Muzeului Dunării de Jos Călăraşi, în data de 13 februarie 2019, începând cu ora 13:00.

Ovidiu Scridon este originar din Mureș, a absolvit Academia de Studii Economice din București și este un mare iubitor de muzică și poezie, cochetând cu acestea încă din anul 1993.

Membru, pentru o perioadă, a Cenaclului „Totuși Iubirea”, condus de Adrian Păunescu, membru al Uniunii Scriitorilor și Muzicologilor din România și al Uniunii Scriitorilor Europeni de Limbă Română din Chișinău.

Om de presă pentru o lungă perioadă (Radio Total, Media Pro, Realitatea Cațavencu), Ovidiu Scridon deține un palmares important pe scena muzicii folk unde activează plin de energie și pasiune alături de chitara și muzicuțele sale.

Este autorul a două volume de versuri, „Portretul unui gând” și „Tu ce-au făcut astăzi?”, a unui jurnal de călătorie, „Cum am descoperit America” și a două volume de proză, „Bucuriile ne sunt la n-demână” și „Doi ani și șase luni”, volume în curs de apariție.

„Volumul Tu ce-ai făcut astăzi? a fost lansat în 90 de localități până acum, în general biblioteci județene, municipale, orășenești sau naționale, primării sau alte locații, și suntem norocoși că orașul nostru de la Dunăre a fost inclus în turneul de promovare al acestui volum.

Începând cu ora 13:00, în data de 13 februarie 2019, în Secția Arheologie a Muzeului Dunării de Jos (demisolul Consiliului Județean Călărași), vom fi onorați să îl avem în mijlocul nostru pe autorul volumului.

Acesta ne va oferi un spectacol de muzică și poezie, numai bun pentru a ne încălzi sufletele, în această lună care îmbie la romantism”, au transmis reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Alexandru Odobescu” din Călăraşi.