De câțiva ani încoace, suporterii și membrii echipei de handbal Dunărea Călărași organizează evenimentul caritabil “Cutia cu jucării”. Astfel, pe data de 12 decembrie, toți pasionații de sport, și nu numai, care vor asista la meciul de handbal AHC Dunărea Călărași – CSM Bacău, sunt rugați să vină la Sală cu o jucărie din pluș. 

Jucăriile vor fi aruncate pe teren in pauza meciului, urmând să fie colectate de organizatori și donate ulterior copiilor din centrele instituționale sau din familiile cu posibilități materiale reduse.

Proiectul „Cutia cu jucării” este coordonat de suporterii prezenți meci de meci alături de echipă.

“Parteneri oficiali sunt toți iubitorii de handbal călărășeni, însă lista rămâne deschisă”, a precizat unul dintre membrii galeriei. “Sperăm că și in acest an călărășenii să susțină proiectul nostru, astfel incât să putem face cu toții ceva mai frumoase sărbătorile unor copii nevoiași”, a mai declarat același suporter.

Clubul AHC Dunărea Călăraşi se alătură din nou galeriei, cu intenţia de a-i ajuta să transforme şi anul acesta în succes acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş „CUTIA CU JUCĂRII”.