În vederea completării deficitului de personal existent, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 4 posturi vacante de specialiști.

Astfel, cei care sunt economiști, electroniști, informaticieni sau au o altă specializare pe care IPJ Călărași o are disponibilă, pot ocupa unul dintre locurile scoase la concurs.

Înscrierea candidaților se va face personal, indiferent de localitatea unde își are domiciliul candidatul, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași din municipiul Călărași, B-dul Republicii nr.44, județul Călărași, până la data de 13.09.2018, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09.00–12.00 și 13.00–15.00.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le veți găsi accesând pagina web, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs sau la sediul inspectoratului.

Articolul precedentPolițiștii călărășeni au fost alături de elevi la începerea anului școlar
Articolul următorSenatorul Răducu Filipescu consideră că responsabilii pentru răspândirea pestei trebuie să răspundă penal