Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, timp de 30 de minute pentru lichidarea arderii, înlăturând pericolul extinderii flăcărilor. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului este posibil ca incendiul să fi fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate.

În data de 25.05.2020, ora 16.44, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamnetului de pompieri Olteniţa a fost solicitat să acţioneze la marginea localităţii, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, pe un teren viran, proprietate ce aparține domeniului public al localității.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul de vegetație uscată se manifesta cu flacără şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii din cauza vântului.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 30 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate.

În urma incendiului, de această dată, nu s-au înregistrat pagube materiale, însă prin intervenţia lor eficientă, pompierii au reuşit să stopeze extinderea arderii, care ar fi putut pune în pericol bunurile materiale din imediata vecinătate.

Articolul precedentCombinatul siderurgic Donalam a dotat cu echipamente moderne de IT și mecanică laboratoarele liceelor Mihai Eminescu și Danubius din Călărași
Articolul următorBărbat din București, prins băut la volan în localitatea Vasilați