Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au acţionat cu două autospeciale timp de 40 de minute pentru lichidarea arderii. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului este posibil ca incendiul să fi fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate.

În data de 16.04.2020, ora 16.15, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, lângă A2, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, pe un teren proprietate aparținând domeniului statului (acostament autostradă aprox 600 de metri)..

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul de vegetație uscată se manifesta cu flacără şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii şi de periclitare a traficului rutier pe autostradă, din cauza fumului.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetației uscate.

În urma incendiului, de această dată, nu s-au înregistrat pagube materiale.

Articolul precedentPompierii din Lehliu Gară au intervenit la un accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane în Ialomița
Articolul următor9.000 de măști au fost achiziționate pentru parohiile din județul Călărași