Cu ocazia sărbătoririi Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” Călăraşi va desfăşura mai multe acţiuni menite să acorde importanţa şi atenţia cuvenite acestei zile de sărbătoare a ostaşilor de foc.

În acest sens, I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi va desfăşura, prin subunităţile sale, mai multe exerciţii şi aplicaţii demonstrative, va prezenta publicului larg cu ocazia „săptămânii porţilor deschise” tehnica de intervenţie folosită în situaţiile de urgenţă şi în misiunile specifice.

Astăzi, începând cu orele 10.00, la reşedinţa inspectoratului, din strada București, nr. 344, se vor desfăşura mai multe activităţi în prezenţa oficialităţilor locale şi a reprezentanţilor mass media.

Vor fi avansaţi în grad pompierii militari care s-au evidenţiat în activitate, obţinând rezultate deosebite, vor fi premiaţi câştigătorii concursurilor sportive dedicate acestui eveniment, vor fi prezentate invitaţilor echipamentele şi cele mai noi autospeciale intrate în dotarea unităţii noastre, vor avea loc exerciţii demostrative (simulări de stingere a incendiilor, salvări persoane din diferite medii și salvări de la înălţime).

Articolul precedentPersoane bănuite de proxenetism, reținute de polițiști
Articolul următorBronz pentru sportivii călărășeni la Finalele Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness