Timp de trei zile, salvatorii din 12 județe și-au testat limitele în cadrul „Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență”.  Pompierii militari călărăşeni s-au clasat pe locul al IV-lea.

În perioada 21 – 23 Septembrie 2022 a avut loc etapa finală a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, la care au participat cele mai bune loturi sportive ale pompierilor din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă calificate în etapa finală.
Cele 4 probe de „foc”, care compun competiţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacţie şi nu în ultimul rând multă îndemânare.
În urma disputării celor patru probe ale concursurilor, clasamentul general al finalei Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru situații de urgență din România a arătat astfel: locul 1 – ISU Bacău, locul al II-lea – ISU Bihor, locul al III-lea – ISU Sibiu şi locul al IV-lea ISU Călărași.
Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a obţinut locul I la „Ştafeta 4 X 100 metri”; locul al III-lea la „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, locul al IV lea la proba „Pista cu obstacole”.
 

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentFederer, după ultimul meci al carierei: A fost minunat. / Nadal și elvețianul au plâns la ceremonia de la Laver Cup
Articolul următorReghecampf, încă un gest RUȘINOS: Încercări disperate de intimidare a fostei soții, Anamaria Prodan. Cine vrea „capul” impresarei?