În minivacanța de Anul Nou, principala misiune a jandarmilor va fi asigurarea ordinii și siguranței publice în zona de competență, astfel încât călărășenii să petreacă noaptea dintre ani şi perioada imediat următoare, în liniște și siguranță.

Echipajele de jandarmerie vor acționa independent și în sistem integrat, cu dispozitive adaptate nevoilor operative, în municipiile Călărași și Oltenița, pentru prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale, fiind pregătite să intervină rapid pentru soluționarea sesizărilor primite de la cetățeni.

De asemenea, va fi acordată o atenţie deosebită asupra respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea produselor pe bază de amestecuri pirotehnice în locurile publice.

La cumpăna dintre ani, jandarmii călărăşeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa cetățenilor care vor participa la spectacolul de Revelion organizat de autorităţi, pe platoul din faţa Prefecturii municipiului Călăraşi.

Pentru prevenirea unor evenimente nedorite, jandarmii recomandă participanților:

– să respecte indicațiile organizatorilor şi pe cele ale forțelor de ordine publică aflate în dispozitiv;

– să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde atenţie deosebită obiectelor şi bunurilor personale;

– să solicite sprijin prin sistemul unic de urgență – 112, în cazul în care sunt victime sau martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială.

Jandarmii călărășeni vă urează un An Nou cu sănătate, bucurii şi împliniri, alături de cei dragi!

Articolul precedentBărbat de 42 de ani, din Călărași, reținut pentru trafic de cocaină
Articolul următorHOROSCOP CHINEZESC 2020. Ce aduce Anul Şobolanului de Metal pentru zodii