Puțin peste 1.000 de persoane l-au așteptat astăzi, în fața Primăriei Călărași, pe președintele Klaus Iohannis, care a dorit să se întâlnească cu liberalii din județ înaintea începerii campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

După o oprire în comuna Gălbinași, acolo unde a vizitat Școala Gimnazială nr. 1, una din unităţile de învăţământ în care experţii educaţionali de la Fundaţia „Roma Education” au început să lucreze în urmă cu 10 ani, acesta a ajuns în municipiul Călărași.

Întâmpinat cu aplauze de cei peste 1.000 de oameni, majoritatea veniți de prin comunele județului, Iohannis s-a îndreptat către Sala de ședințe a Consiliului Local Călărași unde îl așteptau membrii Biroului Politic Județean al PNL Călărași, nu înainte de a face câteva selfi-uri cu simpatizanții.

După o scurtă declarație făcută în fața presei, acesta a rămas alături de primarii și liderii liberali locali cărora le-a transmis un mesaj mobilizator în vederea alegerilor din noiembrie pentru președinția României.Acesta le-a transmis și un avertisment celor prezenți, spunându-le că după alegeri vor avea loc discuții serioase în partid pentru că în ultima vreme „au cam fost de capul lor”.

După scurta ședință cu liberalii, președintele Iohannis s-a întâlnit cu elevii și profesorii Colegiului Național „Barbu Știrbei”, câștigători la olimpiade și concursuri naționale de robotică și fizică, care i-au făcut o scurtă demonstrație cu un robot care a dansat în fața președintelui.

Președintele i-a felicitat pe elevi și le-a urat succes în proiectele următoare după care a plecat către București.

Articolul precedentI.S.U. Călărași reia campania de recrutare în cadrul Programului Național „Salvator din pasiune!”
Articolul următorPercheziții în Călărași și alte județe într-un dosar de înșelăciune, fals și fals în înscrisuri