Un apartament dintr-un bloc situat pe strada Crișana din municipiul Călărași a fost cuprins de flăcări în ziua de Paște. Pompierii călărășeni au sosit rapid la fața locului și au reușit să lichideze focul, limitând astfel dimensiunea pagubelor.

Au fost prezenți de asemenea la această intervenție forțe și mijloace ale Serviciului județean de Ambulanță Călărași, ale Inspectoratului județean de Jandarmi și ale Inspectoratului județean de Poliție Călărași, cât și reprezentanți ai operatorilor de gaze și electricitate

Incendiul de pe casa scării imobilului D 21, etaj 2, Strada Crișana, municipiul Călărași a fost lichidat de pompierii militari călărășeni. S-au evacuat oamenii de pe această scară de bloc, incendiul fiind lichidat rapid.

Câțiva dintre locatari au primit oxigen din partea paramedicilor SMURD, iar cei mai mulți dintre locatari au suferit atac de panică.

Din fericire, toți sunt in afara oricărui pericol. Cauza de incendiu este în curs de cercetare. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara de 42 de metri, autospeciala CBRN și ambulanța SMURD.

Articolul precedent9.000 de măști au fost achiziționate pentru parohiile din județul Călărași
Articolul următorO persoană înecată a fost extrasă din canalul siderurgic de către pompierii călărăşeni