Mattia Binotto, și-a prezentat demisia și va pleca la sfârșitul anului.

Vestea a venit după speculații considerabile din presă conform cărora Binotto, al cărui contract urma să expire la sfârșitul anului 2023, a pierdut sprijinul la nivel superior după o altă încercare eșuată la câștigarea titlului.

Ferrari a spus în această lună că zvonurile conform cărora Binotto se confruntă cu desființarea erau „total lipsite de fundație”, iar principalul a asigurat reporterilor pe 19 noiembrie că este relaxat cu privire la viitorul său.

Totuși, sa oprit înainte de a afirma categoric că va fi în actuala lui slujbă la începutul anului viitor, iar tăcerea președintelui companiei John Elkann era grăitoare.

„Cu regretul pe care acest lucru îl implică, am decis să-mi închei colaborarea cu Ferrari”, a declarat producătorul italian de mașini sport, citat de Binotto într-un comunicat prin care își anunță plecarea.

„Părăsesc o companie pe care o iubesc, din care fac parte de 28 de ani, cu seninătatea care vine din convingerea că am depus toate eforturile pentru a atinge obiectivele stabilite.

„Părăsesc o echipă unită și în creștere. O echipă puternică, pregătită, sunt sigur, să atingă cele mai înalte obiective, căreia îi doresc tot binele pentru viitor. Cred că este corect să fac acest pas în acest moment,” oricât de grea a fost această decizie pentru mine”.

Ferrari a spus că a început căutarea unui înlocuitor, care ar putea fi finalizat în Anul Nou.

Articolul precedentPolițiștii călărășeni sunt la datorie, pentru minivacanță în siguranță
Articolul următorVIDEO| Casa Albă este gata de Crăciun. Cum a decorat Prima Doamnă de sărbători