Vineri, 24 Ianuarie 2020, între orele 11.00 și 12.00, cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Muzeul Municipal va găzdui manifestări artistice organizate de Primăria Municipiului Călărași în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Casa Corpului Didactic Călărași.

Momentele artistice sunt oferite de elevi ai Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”, Școlii Gimnaziale „Mircea Vodă”, Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, Școala gimnazială „Carol I”, Palatului Copiilor și ai Grădiniței cu Program Prelungit „Țara Copilăriei”.

„Mica Unire – Poveste în culori” este expoziția de desene și picturi care va fi vernisată la parterul Muzeului Municipal Călărași, iar sus, la etaj, cei prezenți vor asista la „Mica Unire – Poveste de istorie”, prezentată de elevi prin cântec, poezie și miniscenete.

Programul artistic dedicat Zilei Unirii Principatelor se va încheia cu tradiționala Horă a Unirii, în care se vor prinde toți cei prezenți la eveniment, elevi, cadre didactice, colaboratori, parteneri.

Articolul precedentCelebru hipnoterapeut dezvăluie: Toată realitatea este reglată de mentalitatea noastră
Articolul următorMedicamentele pe bază de ranitidină, interzise în farmaciile din România