Uniunea Salvaţi România şi-a schimbat sigla pe reţelele de socializare, folosind un font nou şi renunţând la termenul „Plus”, pe care l-a înlocuit cu un punct.

„Noua siglă a USR este punctul final al unui proces pe care l-am început la sfârşitul verii şi care a avut ca scop principal înlocuirea siglei formate din logo-urile alăturate ale vechilor partide cu o semnătură distinctă a noului USR. Noua siglă este o evoluţie firească a identităţii vizuale a Alianţei, cea pe care am folosit-o din 2019 încoace, cu care am participat la patru rânduri de alegeri şi cu care ne identifică cei mai mulţi dintre alegători. Sigla noului USR transmite cine suntem noi astăzi: un partid stabil, liberal, modern şi hotărât. Fontul este unul nou, modern, culorile sunt culorile Alianţei, iar punctul este hotărâre, fermitate”, a precizat USR, pentru AGERPRES.

Conform reprezentanţilor partidului, de-a lungul ultimilor cinci ani, culorile albastru şi roşu, precum şi punctul au apărut în mod repetat în afişele şi elementele grafice folosite de USR.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSTUDIU: Oamenii, îngroziți de războiul cu facturile nesimțite – Jumătate dintre români spun că vor stinge lumina
Articolul următorArhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont de TikTok