Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Călărași aduce la cunoștință beneficiarilor sprijinului financiar aferent Campaniei 2018, constituiți ca persoană fizică autorizată (P.F.A.) și ca întreprindere individuală (Î.I.), că au obligativitatea ca pentru autorizarea la plată să nu depășească numărul maxim de activități CAEN.

Potrivit acesteia, persoanele fizice autorizate și întreprinderile individuale au avut obligația îndeplinirii condiției privind numărul maxim de clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, respectiv maximum 5 clase pentru P.F.A. și maximum 10 clase pentru Î.I., nerespectarea acestor prevederi constând în radierea din Registrul Comerțului începând cu 18 martie 2019.

Beneficiarii APIA, constituiți ca P.F.A. și Î.I., care se regăsesc în situația descrisă mai sus, sunt atenționați ca, în termen de 15 zile de la data radierii la Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), să depună la Centrele Județene APIA o declarație privind radierea PFA prin care s-a solicitat sprijin la APIA și documentele aferente (certificat de radiere), precum și, după caz, forma de organizare actuală (PF, II, IF, PFA), contul actual, documentele aferente noii forme de organizare (eliberate de Oficiul Național al Registrului Comerțului).

Lista celor aflați în situația de mai sus poate fi vizualizată accesând site-ul ONRC: https://www.onrc.ro/index.php/ro/legea-182-2016.

Articolul precedentSăptămâna aceasta polițiștii sunt cu ochii pe vitezomani
Articolul următorPolițiștii călărășeni au reținut 25 de permise săptămâna trecută