Studenții unui colegiu din Filipine și-au construit propriile pălării anti-copiat. Totul după ce o profesoară le-a cerut să poarte fiecare câte un accesoriu care să îi împiedice să tragă cu ochiul în lucrarea colegului de bancă. 

Studenții de la o facultate din orașul Legazpi, Filipine, au fost rugați să poarte „pălării” care să-i împiedice să copieze de la alți colegi.

Mulți au răspuns provocării și au venit la examen cu accesorii care mai de care îndrăznețe: „pălării” din cartoane de ouă sau alte materiale reciclate, cârlige și tuburi de hârtie igienică.

 

Profesorul lor a declarat pentru BBC că a încercat să găsească o „modalitate distractivă” de a asigura „integritatea și onestitatea” la cursurile ei.

Articolul precedentRishi Sunak va primi, astăzi, mandatul de la regele Charles al III-lea. AVEREA COLOSALĂ și TINEREȚEA, principalii diferențiatori față de predecesorii săi
Articolul următorMai multe VIP-uri ar putea scăpa de închisoare pe motiv de prescripție a faptelor – Udrea, eliberată de două dosare PENALE