Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, patru pompieri militari, un ofiţer şi trei subofiţeri, au fost înaintați în grad înainte de termen. 

Astăzi, în cadru festiv, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, pompierii călărășeni au fost alături de patru dintre colegii lor care s-au bucurat de privilegiul de a fi înaintați în gradul următor înainte de termen, de Ziua Națională a României, un ofițer și trei subofițeri.

Militarii care s-au evidențiat în activitatea profesională, obținând rezultate bune și foarte bune, au primit noile grade militare de la inspectorul șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași – locotenent colonel Păduraru Adrian Iulian, care i-a felicitat și le-a dorit mult succes în activitatea profesională.

Cei patru pompieri militari avansaţi cu prilejul Zilei Naţionale a României 1 Decembrie, potrivit noilor grade primite, sunt următorii: maior Ivan Adi Nicușor– Comandant Detaşament 1 Călăraşi; plutonier adjutant șef Tudor Ionuț Petronel – subofiţer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire; plutonier adjutant șef Ion Ciprian Tudorel – comandant de echipaj și conducător autospeciale în cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară și plutonier adjutant Vasile Doru Virgil – subofiţer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași.

Cu același prilej a fost prezentat de către inspectorul șef și cel mai nou membru al ISU Călărași, sergent major Marian Daniel Lazăr, proaspăt absolvent al Școlii de subofițeri pompieri și protecție civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești (promoția februarie – Noiembrie 2019).

Subofițerul a fost repartizat la I.S.U. Călărași și numit în prima funcție de subofițer operativ principal în cadrul Gărzii de Intervenție Budești.

Articolul precedentPatru jucători ai AHC Dunărea Călărași au fost convocați la echipa națională de handbal
Articolul următorConsiliul Județean Călărași a mărit numărul de utilaje pentru deszăpezire