Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași (AJOFM Călărași) organizează vineri, 12 aprilie 2019, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.30, la sediul CRFPA Călărași, Str. Sloboziei, nr.4 Bis, Călărași. În același interval de timp, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului nr.111.

Acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a susține interviuri cu mai mulți agenți economici, în scopul ocupării unui loc de muncă și, totodată agenților economici care, au avantajul de a alege candidatul potrivit.

Obiectivul principal al acestei măsuri active de combatere a şomajului îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici interesaţi şi solicitanţii de loc de muncă.

Atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât și agenţii economici, pot beneficia de subvențiile, primele și facilitățile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă vacante, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, până pe data de 10 aprilie 2019, prin fax: 0242/331693 sau e-mail: [email protected], situaţia privind locurile de muncă vacante, cu mențiunile: „pentru bursa generală”; „participăm/nu participăm la acțiune”.

 

Articolul precedentȘapte persoane reținute de polițiștii călărășeni pentru înșelăciuni prin metoda „Accidentul”
Articolul următorDunărea Călărași – FC Voluntari, un meci de totul sau nimic