Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi (AJOFM Călăraşi) organizează vineri, 12 aprilie a.c., Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.30, la sediul CRFPA Călăraşi, Str. Sloboziei, nr.4 Bis, Călăraşi. În acelaşi interval de timp, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr.111.

Acţiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea având posibilitatea de a susţine interviuri cu mai mulţi agenţi economici, în scopul ocupării unui loc de muncă şi, totodată agenţilor economici care, au avantajul de a alege candidatul potrivit.

Obiectivul principal al acestei măsuri active de combatere a şomajului îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici interesaţi şi solicitanţii de loc de muncă.

Atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât şi agenţii economici, pot beneficia de subvenţiile, primele şi facilităţile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă vacante, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călăraşi, până pe data de 10 aprilie 2019, prin fax: 0242/331693 sau e-mail: [email protected], situaţia privind locurile de muncă vacante, cu menţiunile: „pentru bursa generală”; „participăm/nu participăm la acţiune”.

Articolul precedentForța de muncă străină, temă de discuție în cadrul unui seminar organizat de ITM Călărași
Articolul următorDan Alexa: O victorie în faţa ilfovenilor e absolut necesară