Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri.

În data de 5 iunie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Călărași și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În fapt, începând cu luna septembrie 2019, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, ar fi achiziționat săptămânal din municipiul București droguri de mare risc (cocaină, MDMA, metadonă) și de risc (cannabis), pe care le-ar fi comercializat către consumatori din județul Călărași.

La percheziții au fost descoperite și ridicate 30 de grame de cannabis, 14 comprimate de metadonă, 17 doze de cannabis, 50 de pliculețe cu cocaină, 1 grinder, 1 cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 300 de euro și 1.350 de lei.

2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Față de o a treia persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, față de 2 bărbați, s-a dispus arestarea în lipsă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentAutoturism cuprins de flăcări pe A 2, km 52, calea II, în Lehliu Gară
Articolul următorCălărășean de 31 de ani reținut pentru trafic de droguri, în urma unui flagrant