Polițiștii din Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat astăzi 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice pe raza județului Călărași la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

Polițiștii vor pune în aplicare 29 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale,  investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Articolul precedentÎn județul Călărași a fost descoperit un nou focar de pestă porcină
Articolul următor35 de cazuri de gripă înregistrate în județul Călărași