La această oră,  polițiștii din Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 11 percheziții în județele Neamț, Vrancea și Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Călărași, Oltenița și Lehliu-Gară, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județele Neamț, Vrancea și Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și deținere ilegală de arme neletale.

Polițiștii vor pune în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, arme, explozivi si substanțe periculoase, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

 

 

 

Articolul precedentS-au suit la volan deși consumaseră alcool. Polițiștii i-au prins!
Articolul următorMâine are loc Bursa Locurilor de Muncă în Călărași și Oltenița