La nivelul județului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar în urma activităților au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 120.000 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu în timp ce efectuau verificări la persoanele aflate în izolare la domiciliu, pe raza comunei Borcea, județul Călărași, au constatat că un bărbat în vârstă de 76 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Bărbatul a fost sancționat contravenționalși a fost luată măsura carantinării instituționalizate față de acesta și alte două persoane aflate în izolare la domiciliul său.  

Articolul precedentEmisiunea „Legile puterii” revine la Realitatea PLUS. Mădălina Dobrovolschi, față în față cu cei mai puternici oameni în stat
Articolul următorTestările pentru redobândirea permisului de conducere/reducerea perioadei de suspendare au fost suspendate