Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere în acțiunii TISPOL SPEED desfășurate pe raza județului Călărași.

În ziua de 3 aprilie a.c., în intervalul orar 00:00-24:00, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, 29 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării vitezei legale.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat 320 de vehicule, au aplicat 201 sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere.

Activitățile s-au înscris în calendarul campaniei preventive „Speed Marathon”, desfășurată pe teritoriul tuturor statelor membre T.I.S.P.O.L. (Organizația Polițiilor Europene).

Reamintim că în perioada 1 – 7 aprilie a.c., în toată țara  se desfăşoară acţiuni care vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Articolul precedentPrimăria Călărași, precizări față de tăierea copacilor pe Strada Năvodari
Articolul următorMuzeul Dunării de Jos Călărași vă invită la vernisajul expoziției „Lumina Învierii”