Activitățile specifice ale polițiștilor călărășeni de săptămâna trecută au condus la prinderea în flagrant a 9 persoane, precum și dispunerea a 12 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 50 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 10 – 16 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 9 acțiuni și s-a intervenit la 362 de evenimente, dintre care 346 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate peste 80 de infracțiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 12 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 714 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 335.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 60.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 53 permise de conducere și retrase 14 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentVali Barbu, secretar general PNL Călărași: Iliuță își poate pierde mandatul de președinte al CJ
Articolul următorFinanțare europeană de 3,9 mil. euro pentru sistem de management al traficului în mun. Călărași