Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, 580 de sancțiuni contravenționale aplicate precum și dispunerea a 7 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 23 de conducători auto au rămas fără permis.        

În săptămâna 05 – 11 noiembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 223 de evenimente, dintre care 210 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 58 de infracțiuni, 14  persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Au fost depistate 3 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 581 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 282.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 23 de permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentA fost semnat contractul pentru modernizarea bulevardului N. Titulescu
Articolul următorO familie a fost ucisă în propria casă de trei minori de la Centrul de Plasament Perișoru