Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit, în ultima săptămână, la 286 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat peste 800 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

În săptămâna 24 – 30 iunie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 286 de evenimente, dintre care 272 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților desfășurate, oamenii legii au constatat 68 de infracțiuni, 4 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, au aplicat 826 sancțiuni contravenționale, în valoare de 351.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 5 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 59 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentIntrare modernizată în municipiul Călărași! Astăzi au fost inaugurate lucrările!
Articolul următor18 permise reținute și 256 de sancțiuni aplicate pentru depășirea vitezei