Stagiunea de teatru organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași debutează luni, 16 septembrie a.c., cu piesa „DEMNITATE”, în regia autorului, actorului și regizorului Ignasi Vidal.

În distribuție sunt actorii Marius Manole și Șerban Pavlu.

Scurt sinopsis:

În „Demnitate”, Ignasi Vidal vorbește despre lupta pentru putere în cadrul partidelor, despre vocația și ambițiile liderilor lor și despre cât de ușor este ca funcționarii să fie manipulați și corupți atunci când nu se realizează totul cu o transparență absolută.

El ne arată diferența între ceea ce se vede la TV și în alte media și ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise de la birourile politicienilor.

„Demnitate“ vorbește, bineînțeles, despre corupție – fără a sări însă la gâtul clasei politice: corupția este în condiția umană – dar, în același timp, vorbește despre idealuri, prietenie, angajamente, loialitate, ambiție, lăcomie, trădare; și, desigur, despre demnitate.

Sursa: teatrulavangardia.ro

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la casa de bilete amplasată în fața sălii  „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

Program casa de bilete:

SÂMBĂTĂ – 14 septembrie – 10:00 – 13:00

DUMINICĂ – 15 septembrie – 10:00 – 13:00

LUNI – 16 septembrie – 08:00 – 18:45

Prețul biletelor, valabil doar pentru stagiunea de toamnă: 50 lei – sală și 40 lei – balcon.

Articolul precedentDunărea Călărași iese din Cupa României învinsă de Rapid
Articolul următorSpectacole, expoziții și concerte de Zilele Municipiului Călărași, în perioada 21-22 septembrie