Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară activități specifice de recrutare a candidaților pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2019 și ianuarie 2020.

Pentru sesiunea 2019: pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul M.Ap.N și S.R.I. care pregătesc specialiști pentru nevoile M.A.I. – cererile tip de înscriere se depun de către candidați până la data de 24.05.2019;

Pentru sesiunea ianuarie 2020: pentru școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” și „Septimiu Mureșan” din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române – cererile – tip de înscriere se depun de către candidați până la data de 15.11.2019.

Relații suplimentare privind înscrierea, condițiile de participare și constituirea dosarelor de candidat se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, municipiul Călărași, B-dul Republicii nr.44, județul Călărași, și de pe site-ul I.P.J. Călărași, https://cl.politiaromana.rola secțiunea Carieră / Admitere 2019.

Articolul precedentHoț de locuințe din Oltenița, prins de polițiști
Articolul următorCălărășeanul Ciprian Solzaru, locul I cu echipa României la Campionatele Balcanice de Culturism și Fitness