Momente jenante pe o pajiște din zona de sud a județului. Un ofițer de Poliție a fost surprins în această vară de un localnic, gol pușcă în mașina Poliției, făcând sex cu o colegă de serviciu. Poza cu pricina a ajuns direct la ministrul Bode, care a dat-o în lucru la cei de la “215”, scrie Vremea Nouă.

În IPJ Vaslui s-a demarat o amplă ancheta pentru indentificarea iubărețului, care s-a finalizat destul de repede, bineînțeles cu sprijinul celor de la “215”. Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta. Iubărețul s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs și pur și simplu este victima unei răzbunări.

Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme. Interesant este că buclucașa fotografie nu este una profesionistă, ci pare mai degrabă făcută ocazional, de pe un telefon mobil.

Ipoteza unui “flagrant’ cam pică, fiindcă dacă într-adevăr ar fi fost urmărit intenționat și cineva ar fi avut interes să-i terfelească imaginea din răzbunare, ar fi avut la el un aparat de fotografiat profesionist, iar imaginile ar fi fost mult mai clare și poate am fi avut și un video cu scene fierbinți.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentHALUCINANT: Rusia acuză Occidentul că i-a furat rezervele de aur! Pe ce se bazează ACUZAȚIILE Kremlinului
Articolul următorControale RAR: Aproape jumătate dintre vehiculele verificate în trafic aveau deficienţe tehnice majore