Astăzi, polițiștii din Călărași au desfășurat o percheziție domiciliară la clubul de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași,  au desfășurat o percheziție domiciliară la o asociație sportivă locală, pentru instrumentarea unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada 2014 – iulie 2018, reprezentații asociației sportive ar fi gestionat defectuos sume de bani și bunuri aparținând clubului de fotbal, în interes propriu.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Într-un comunicat transmis de către clubul Dunărea Călărași se comunica faptul că perioada verificată este 2014-2016, lucru infirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ care a menționat că s-au ridicat documentele până în luna iulie 2018.

Comunicat de presă / AFC Dunărea Călărași

Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2

Articolul precedentFostul arbitru FIFA Alexandru Tudor, central la Cupa Tinereții organizată de Protopopiatul Lehliu
Articolul următorA fost semnat proiectul „Reabilitarea termică a Grădiniței cu Program Prelungit Țara Copilăriei”