Polițiștii au intervenit, în ultima săptămână, la aproape 240 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au constatat 80 de infracțiuni și au aplicat peste 590 de sancțiuni contravenționale, pentru faptele antisociale constatate. 

În săptămâna 15 21 octombrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 239 de evenimente, dintre care 230 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 80 de infracțiuni, 13 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 21 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 591 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 193.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 19 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 24 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentStudiul de fezabilitate al viitoarei Piețe Centrale a municipiului Călărași a fost finalizat
Articolul următorProiect de lege privind interzicerea angajării în instituțiile publice a celor cu pensii foarte mari