Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 5 persoane, precum și dispunerea a 14 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 29 de conducători auto au rămas fără permis. 

În săptămâna 24 noiembrie – 1 decembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 292 de evenimente, dintre care 274 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 80 de infracțiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 513 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 225.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 29 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentDunărea începe să arate ca o echipă cu pretenții la promovare. A învins liderul!
Articolul următorPoliția avertizează: Atenţie la jucăriile pe care le cumpăraţi copiilor!