În data de 2 iunie, elevii din anii terminali care aleg să se pregătească în școli pentru examenele naționale, sunt așteptați, din nou, în bănci. Pentru ca tot procesul educativ să se desfășoare în condiții optime, în actualul context epidemiologic, toate unitățile școlare au fost sprijinite de Primăria Municipiului Călărași.

Astfel, au fost livrate direct către școli 165 de dispensere (achiziționate inițial pentru scările de bloc, ulterior revenindu-se asupra obligativității montării lor), iar către Inspectoratul Școlar Județean Călărași (pentru distribuție în școli și organizarea examenelor naționale): 5000 de măști, 900 viziere, 115 sticle săpun lichid, 150 litri dezinfectant de mâini, 160 sticle alcool sanitar și urmează să fie livrate și 65 de tablete și 50 de termometre non-contact.

Au fost realizate, totodată, lucrări de igienizare a spațiilor exterioare, de îndepărtare a vegetației, dar și de dezinfecție în toate școlile din municipiul Călărași.

Articolul precedentCod galben de ploi în județul Călărași
Articolul următor100% TU DECIZI! Dan Barna, avere pe cârca celor oropsiți. Cum s-a îmbogățit șeful USR din fonduri europene