Primăria Municipiului Călărași face cunoscut faptul că pe platforma ghiseul.ro, și persoanele juridice, pe lângă cele fizice, își pot achita online taxele și impozitele locale.

Pentru acest lucru, persoanele juridice sunt rugate să trimită pe mail-ul instituției, [email protected], o solicitare, prin reprezentantul legal, pentru obținerea unui cont pe ghiseul.ro.

Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)* permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente. Site-ul este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe baza de carduri bancare.

Până pe 30 iunie 2020, contribuabilii, persoane fizice și juridice, pot beneficia de o bonificație de 10% pentru plata taxelor și impozitelor locale.

Articolul precedentDSP Călărași avertizează: Ducerea în derizoriu a măsurilor de protecție împotriva COVID-19 a dus la creșterea numărului de cazuri în județ
Articolul următorCHA CHA LITIX! Troleibuz în flăcări, în București