Primăria Municipiului Călăraşi anunţă faptul că, începând cu data de 2 aprilie, tronsoanele Locomotivei-Borcea şi Prel. Bucureşti-Cornişei ale Bulevardului Nicolae Titulescu se vor închide circulaţiei rutiere pentru câteva luni.

Situaţia este generată începerea lucrărilor de modernizare a bulevardului, lucrări ce implică săpături la fundaţia carosabilului.

Pe lângă lucrările ce se vor realiza la carosabil, se va interveni cu lucrări de modernizare şi la trotuare şi spaţii verzi.

Valoarea proiectului privind modernizarea acestei artere este de 6.230.128,19 lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 24 de luni.

Lucrările constau în modernizarea și amenajarea Bulevardului Nicolae Titulescu, între străzile Cornișei și Locomotivei (pe o lungime de 826,50 m. l.), însemnând carosabil, parcări, trotuare, zone verzi, intersecțiile cu străzile laterale, scurgerea apelor, relocarea instalației de iluminat, montare de mobilier stradal.

Articolul precedentDeși s-au născut mai mulți copii, sporul natural continuă să fie negativ și în luna ianuarie, în județul Călărași
Articolul următorChirurgii Spitalului Județean Călărași au solicitat președintelui CJ înființarea compartimentului de chirurgie toracică și vasculară