Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, în majoritatea regiunilor țării, temperaturile situându-se peste limitele normale pentru ultimele zile ale lunii octombrie.

 Pe tot parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe arii restrânse, dimineața și noaptea în zonele joase din vest, nord-vest, centru și nord-est, unde pot apărea ploi de slabe și burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, la altitudini mai mari de 1500 de metri.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade,  temperaturile minime vor coborî până la 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali. În restul țării se vor încadra între 7 și 12 grade.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă sâmbătă, 29 octombrie 2022. Este anunțat un cer senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 22 și 23 de grade. Noaptea, cerul va rămâne senin, iar minima se va încadra între 7 și 10 grade.

Articolul precedentSECRETELE din jurul morții lui Gheorghe Gheorghiu-Dej: s-a aflat liderul comunist pe LISTA NEAGRĂ a KGB?
Articolul următorStelian Tănase: „Dacă Putin va ataca o țară NATO, aceea va fi România. Deveselu e o obsesie a lui” – Scenariul periculos de la graniță