Dunărea Călăraşi a smuls luni un punct la Chiajna încheind la egalitate duelul cu Concordia, scor 1-1, din cadrul etapei a 10-a a ligii I Betano.

„Galben – albaştrii” au marcat primii, mai exact în minutul 44, Hamidou Keyta transformând o lovitură de la 11 metri acordată de centralul Horia Mladinovici după faultul lui Nivaldo asupra lui Ndiaye Mediop.

Până la gol, echipa noastră a mai irosit o bună ocazie prin acelaşi Mediop care după ce l-a „întors” pe Andrei Marc a şutat de la 18-20 de metri, balonul fiind respins de portarul Greab.

Partida s-a animat în repriza secundă odată cu introducerea în teren a lui Bawab Thaer în locul lui Nivaldo încă din startul reprizei. Guessan şi R. Deaconu au ratat în minutele 50 şi 51, egalarea survenind totuşi după o oră de joc.

Andrei Prepeliţă a reluat perfect din voleu mingea respinsă în faţă de portarul nostru Straton, în urma unui corner.

Jocul se încinge puţin ambele echiope trecându-şi în cont ocazii de a marca. Dunărea putea obţine a doua lovitură de la 11 metri dacă arbitrul ar fi avut curaj să-i sancţioneze pe ilfoveni la intrarea lui Marc asupra lui Silviu Pană, în suprafaţa de pedeapsă.

Intrat pe teren în minutul 67 în locul autorului golului nostru, Vali Munteanu a şutat destul de periculos în minutul 74 însă balonul a fost respins în corner de sub bară. Concordia a ripostat prin acţiunile lui Andrei Marc (79) şi Paul Batin (89).

Dunărea obţine a 4-a remiză stagională şi rămâne pe 9 în clasament cu 13 puncte.

Etapa viitoare, Dan Alexa&Co vor juca acasă cu ultima clasată, FC Voluntari, partida fiind programată duminică de la ora 14.00.

Articolul precedentLansare de carte la Biblioteca Județeană Călărași
Articolul următorSenatorul liberal Răducu Filipescu nu crede că va merge la Referendum