Asociaţia Elevilor din Călăraşi, a fost prezentă, prin reprezentanții săi, weekendul trecut, la un training organizat de Forumul Tinerilor din România. Training-ul face parte din proiectul „Cool Jobs” şi a avut loc în Slobozia.

„Activitatea s-a bazat pe aprofundarea tehnicilor de advocacy pentru impunerea propunerilor ONG-urilor și ale partenerilor sociali în cadrul consultărilor publice de elaborare a proiectelor legislative, fiind structurată în două parți.

Prima parte a avut loc sâmbătă, unde s-a discutat despre ce înseamnă ‘lobby and advocacy’, iar cea de-a doua parte s-a desfășurat duminică, când s-a insistat pe rezolvarea practică a unor probleme.

Din partea Asociaţiei Eelevilor din Călăraşi au fost prezenți trei membri, respectiv Cosmina Scurtu, Bianca Bucă și Alina Dobre. Mulțumim Forumului Tinerilor din România pentru invitație și sperăm la o colaborare de lungă durată și de impact, atât în beneficiul elevilor, cât și al tinerilor”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Călăraşi pe o reţea de socializare.

Articolul precedentMâine se vor pune în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo București
Articolul următorPlata facturilor către furnizorul de apă Ecoaqua Călărași se pot face și de pe mobil