Doi tineri în vârstă de 29 de ani, respectiv, 34 de ani din municipiul Călărași au fost reținuți de polițisti pentru infracțiuni la regimul rutier.

În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Călărași care se deplasa cu autoturismul pe str. Tudor Vladimirescu, iar la intersecția cu B-dul Republicii a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, apoi și-a continuat deplasarea până pe str. Flacăra, unde a abandonat autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere reținut, iar la momentul depistării, acesta prezenta o alcoolemie de 0,7 mg% alcool pur în sânge.

Totodată, în urma cercetărilor a rezultat că în autoturism, se mai afla un bărbat în vârstă de 34 de ani, care, după incidentul produs, a preluat cheile mașinii și a condus autoturismul până pe str. Mușețelului în încercarea de a-l ascunde.

La momentul depistării acesta prezenta o alcoolemie de 1,10 mg% alcool pur în sânge.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și favorizarea făptuitorului.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

Articolul precedentDouă cartiere defavorizate din Călărași, vizate de proiecte depuse de Primărie
Articolul următorGeorgian Honciu, inclus în echipa ideală a etapei a 23-a