În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 80 de solicitări ale cetățenilor, au constatat aproximativ 30 de infracțiuni și au aplicat 257 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 04 – 06 ianuarie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Astfel, s-a intervenit la 83 de evenimente, dintre care 79 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 29 de infracțiuni, 2 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 257 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 14  permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentDunărea Călărași începe astăzi stagiul de pregătire în Turcia
Articolul următorPele, fost jucător la Inter Milano și FC Porto, a semnat cu Dunărea Călărași