Până la data de 15 noiembrie 2019 au loc înscrierile candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Sunt disponibile 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Până pe 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, se pot afla informații pe site-ul Poliției Române, la secțiunea carieră – Admitere 2019 și ianuarie 2020 la link-ul:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2019-si-ianuarie-2020 .

Concursul de admitere se va desfășura în perioada 10 – 23 ianuarie 2020.

Articolul precedentElevii de 10 de la BAC și Evaluare au fost premiați de ISJ Călărași
Articolul următor139 de infracțiuni constatate de polițiști săptămâna trecută, la nivelul județului Călărași