REBU, în acord cu Primăria Municipiului Călărași, va oferi un serviciu suplimentar de colectare si transport al deșeurilor biodegradabile și vegetale, în vederea reducerii cantității de deșeuri depozitate, una dintre țintele asumate la nivelul județului Călărași.

Având în vedere faptul că acest serviciu nu face parte din obiectul prezentului contract, REBU oferă posibilitatea achiziționării de saci negri (240 litri), inscriptionați, contra sumei de 2,5 lei / buc (TVA inclus) – suma care cuprinde întreaga prestație (colectarea, transportul și eliminarea acestui tip de deșeuri).

În sacul negru se vor depozita exclusiv deșeuri biodegradabile și vegetale: frunze, iarbă, crengi mărunțite, resturi vegetale – legume/ fructe, flori,  zaț de cafea / ceai etc.  Nu se vor depozita: resturi de carne / pește crude sau gătite, resturi lactate (lapte, smântână, branză, iaurt, unt), ouă întregi, uleiuri vegetale / animale, excremente de la animalele de companie.

Acest serviciu va fi pus la dispoziție începând cu 1 octombrie 2018, dată de la care nu se va mai face colectarea deșeurilor biodegradabile sau vegetale din alte recipiente.

Sacul negru va putea fi achiziționat de la Casieriile REBU sau de la casierii REBU din teren și va fi ridicat o dată pe săptămână, de regulă marți.

Informații suplimentare se pot obține la Call Center – Tel: 0374.885.691.

Articolul precedentNoapte de Arte, eveniment organizat de Biblioteca Județeană Călărași
Articolul următorExpoziție temporară de jucării de colecţie şi istorice la Muzeul din Călărași