Inițiativa omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, #șîeu, de a opri activitatea timp de 15 minute, în data de 15 martie, la ora 15 în semn de protest față de lipsa infrastructurii rutiere a găsit adepți și în Călărași.

Astfel, călărășenii se alătură protestului iniţiat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, cel care a construit pe cont propriu primul metru de autostradă din Moldova.

17 firme din judeţul Călăraşi au decis să îşi sisteze activitatea 15 minute, în data de 15 martie, în semn de solidaritate cu omul de afaceri moldovean.

Firmele care se vor alătura protestului sunt: Prefab S.A., Gimart, Ali Trans Com Transport, Catex SRL, Piscicola Prod Com SRL, Baden SRL, Artexconf SRL, Baden International SRL, Gimart România, Baden Design SRL, Gimart Import Export SRL, Marianno Tex SRL, Baio Sport SRL, Agrozootehnica Roseti SRL,  Agropan SRL, Domarex 94 SRL,  SAB Consulting.

Lista este deschisă, iar companiile călărăşene se pot alătura în continuare acţiunii de protest. Cu toţii vor să tragă un nou semnal de alarmă privind starea jalnică a drumurilor de la noi din ţară şi lipsa unor autostrăzi.

Articolul precedent895 de cereri pentru clasa pregătitoare în județul Călărași
Articolul următorRomsilva a demarat acțiunea de înființare de perdele forestiere pe Autostrada A2