Primăria municipiului Călărași desfășoară, în această perioadă, mai multe lucrări edilitare de infrastructură rutieră. Se lucrează pe străzile din Lotul 1 și 2 din cartierul Mircea Vodă precum și în cartierul Farfuria.

În două săptămâni începe turnarea stratului de asfalt pe bdul Cuza Vodă. În momentul de față se lucrează la trotuare, la gurile de scurgere și la frezarea asfaltului existent.

Pe strada Mușețelului au fost asfaltate trotuarele pe tronsonul Panduri – Florilor. Se amenajează parcarea aferentă blocului K 7. Se lucrează la aducerea la nivel a gurilor de scurgere. În zona caselor se fac lucrări premergătoare asfaltării, se montează gurile de scurgere.

În cartierul Mircea Vodă, pe strada Crângului, tronsonul Dropiei – Grădiștea, pe străzile Grădiștea și Dumbravei se fac pregătiri pentru turnarea primului strat de asfalt și se lucrează la fundația străzii.

În cartierul Farfuria a fost asflatată strada Cireșilor, urmează străzile Speranței și Oituz. Pe strada Unirii se amenajează gurile de scurgere și se pregătește asfaltarea.

Articolul precedentDosar penal întocmit de polițiștii rutieri pentru conducere fără permis
Articolul următorCJ Călărași | 1 milion de euro pentru instalațiile de nocturnă și de degivrare ale stadionului Dunării