Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au oprit pentru control pe DJ 402, pe raza satului Gostilele, județul Călărași, un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 18 de ani, din orașul Fundulea.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ulterior, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Articolul precedentUrmărit internațional pentru trafic de minori, depistat de polițiști în comuna Modelu, județul Călărași
Articolul următorSubconștientul ne controlează 95% din viața noastră! Subconștientul sau „îngerul păzitor” al minții noastre